Coaching for excellence

Coaching for excellence

Vill du verkligen träna ditt ledarskap skall du inte gå på kurs. Du skall skaffa en bra coach. På Wolde arbetar jag med att genomföra individuella ledarutvecklingsprogram för ledare på alla nivåer i en organisation.

I våra utvecklingsprogram arbetar vi parallellt med personlig och yrkesmässig utveckling. Vi använder – när så är befogat – en av marknadens bästa ledarskapstester Leadership Effectiveness Analysis (LEA) läs mera HÄR ,. Metodmässigt använder jag psykologiska utvecklingsverktyg från psykosyntes och coachar i enlighet med ICF;s riktlinjer.

Ett möjligt resultat av coachingen kan vara att leda till nominering och finalplats i ”Årets Chef”, såsom för Afram Chamoun, vd för Familjehem i fokus. Jag kan inte garantera att alla kommer till final eller vinner, men jag vet att mina tankar bevisligen bär långt.